OVO NIJE DOBRO: U posljednja 24 sata u sarajevskoj Općoj bolnici...

Na Long Covid liječenju je 14 pacijenata.

  • Hronika

  • 03. Jun. 2021  03. Jun. 2021

  • 0

U posljednja 24 sata, u Covid odjelu Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš" nije bilo novoprimljenih pacijenata, a bolničko liječenje je završilo njih troje i otpušteni su kući.

Na ovom odjelu jutros je ukupno 26 pacijenata na hospitalizaciji, od kojih je dvoje na intenzivnoj njezi i jedno na respiratoru. Na Long Covid liječenju je 14 pacijenata.

Nažalost, prethodnog dana je bio jedan smrtni ishod od posljedica koronavirusa.

U Općoj bolnici tokom proteklog dana bilo je 1.247 pregleda, 4.906 pruženih usluga i urađeno je 28 operacija. Na bolničko liječenje su primljena 63 pacijenta, a 45 ih je otpušteno iz ustanove. Na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo rođene su četiri bebe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...