Mini market
SVAKA MU JE ZA ZATVORA: Govor mržnje posebne amebe (VIDEO)
Prije 1h0
Grčki specijalitet, vegetarijansko jelo ili savršen prilog uz meso.
Gastro
05. Jun. 2021 05. Jun. 2021
0
4 paradajza
2 luka
2 kašike brašna
½ kašičice praška za pecivo
peršun
menta
origano
ulje
so
biber
1. Paradajz operite, izrežite na četvrtine i izvadite sjemenke.
2. Izrežite na sitne kockice i ostavite da se ocijedi.
3. Dodajte sitno sjeckani luk, mentu, origano i peršun po želji, posolite i pobiberite.
4. Umiješajte brašno i prašak za pecivo pa kašikom vadite smjesu i pržite u vrelom ulju dok ne porumeni s obje strane.
Prijatno!:)
(SB/Domacica.com)
Mini market
SVAKA MU JE ZA ZATVORA: Govor mržnje posebne amebe (VIDEO)
Prije 1h0
Društvo
U PODRINJU TRAJE PROGON BOŠNJAKA: Krivi samo zato što su preživjeli (VIDEO)
Prije 1h0
Društvo
PREMIJER ZDK POJASNIO: "Sporazum o gasifikaciji Bolnice nije tajan”
Prije 2h0
Vijesti
PULJIĆ IZ NEW YORKA: Najzaslužnije su Majke Srebrenice, ovo je trenutak priznanja odgovornosti UN-a
Prije 2h0
Gastro
OVAJ KOLAČ JE NACIONALNI PONOS KANADE: Bez pečenja gotov u 20 minuta
Prije 17h0
Gastro
NAPRAVITE JABUKE U ŠLAFRUKU: Poslužite vruće posipano s malo šećera u prahu, a fine su i hladne
16. Nov. 20250
Gastro
OVO ĆE BITI NAJSOČNIJI KOLAČ KOJI STE PROBALI POSLJEDNJIH DANA: Ali, trebate ga prvo napraviti i to bez brašna
15. Nov. 20250
Gastro
DOBAR IZBOR ZA VEČERU: Napravite kljukušu, a evo kako se priprema krompir i kada se dodaje brašno
Prije 9h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.