TENISICE SU NEIZBJEŽAN DIO LJETNE SEZONE: Ove su hit i izvrsno se slažu s haljinama, suknjama i hlačama (FOTO)

Na tržištu se mogu naći raznovrsni modeli s uzorkom – od običnih platnenih tenisica preko modela bez vezica do chunky tenisica.

  • Žena

  • 07. Jun. 2021  07. Jun. 2021

  • 0

Bijele tenisice neizbježan su dio ljetne sezone i najpopularniji model za nošenje u toplijem dijelu godine. Izvrsno se slažu s haljinama, suknjama i hlačama različitih duljina, a mogu se kombinirati za dnevne i večernje prilike.

Ako ste tip koji obožava crno-bijele kombinacije, a želite podići svoje modne igre na novi nivo – bijele tenisice s uzorkom odlično su rješenje. Street style izdanje podići će čak i model s decentnim motivom tačkica, prugica, cvijeća i srca.

Na tržištu se mogu naći raznovrsni modeli s uzorkom – od običnih platnenih tenisica preko modela bez vezica do chunky tenisica, piše Zadovoljna.hr.

Crno-bijele tenisice mogu se spariti s odjevnim kombinacijama različitih boja, a posebno će dobro izgledati uz bijele i crne hlače, traperice ili suknje u kombinaciji ovih dvaju boja.

Zadovoljna.hr je zavirile u trgovine i na popularne web shopove te pronašla modele crno-bijelih tenisica koji će se nositi ovog ljeta.

Crno-bijele tenisice s uzorkom iz trgovina - 2021. - 5H&M, (Foto: Internetske stranice proizvođača) 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...