VRIJEME JOJ JE BILO: Severina upisala školu pjevanja

"Već šest mjeseci vježbam glas sa profesorom muzike."

  • Estrada

  • 07. Jun. 2021  07. Jun. 2021

  • 1

Hrvatska pop zvijezda Severina Kojić vratila se u školsku klupu da utvrdi gradivo, jer duže od godinu dana nigdje nije nastupala zbog pandemije koronavirusa, prenose "Nezavisne novine".

"Upisala sam sate pjevanja. Već šest mjeseci vježbam glas sa profesorom muzike da bih uspjela da otpjevam numere na novom albumu, koje nimalo nisu lake. Veliki sam perfekcionista i želim da sve zvuči savršeno. Bez muke nema nauke", kaže pjevačica.

Ona objašnjava šta ju je natjeralo da se poslije brojnih hitova i tri decenije na muzičkoj sceni vrati u školu.

"Volim da se usavršavam i napredujem, a korona je pravi trenutak za to, jer imam vremena da se posvetim sebi. Da bih snimila pjesme koje mi se sviđaju, moram da savladam neke nove tehnike pjevanja. Također, mnoge stvari koje sam učila u srednjoj muzičkoj školi, s vremenom sam zaboravila. Naprimjer, solfeggio. Zato svakodnevno imam melodijske vježbe", priča Seve i dodaje da na časovima izvodi i pjesme koje će se naći na novom albumu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...