MIJATOVIĆ O OTKAZIVANJU JAZZ FESTA U SARAJEVU: "Da su ovo uradili SDA-ovci, bila bi opšta drama, ovako, pošto smo mi..."

"...nemam komentar a da ima smisla."

  • Mini market

  • 07. Jun. 2021  08. Jun. 2021

  • 1

Vijest o otkazivanju 25. međunarodnog muzičkog festivala Jazz Fest Sarajevo 2021 izazvala je mnogo reakcija u domaćoj javnosti.

Povodom otkazivanja Jazz Festa u Sarajevu, danas se na svom Facebook profilu oglasio i Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a. 

Poručuje da je ona BiH koju stvara Edin Zubčević zapravo BiH koju želi i sam Vojin Mijatović.

"Neko sam ko istinski smatra Sarajevo svojim glavnim gradom i da sa punim pravom komentarišem sve jer me se tiče kao i svakog građanina Bosne i Hercegovine. Bosnu i Hercegovinu smatram svojom državom i domovinom, a gledam je kroz ljude, jedan od tih ljudi je Edin Zubčević. Edina ne poznajem lično ali sve ono što piše, radi, govori, stvara je Bosna i Hercegovina kakvu ja volim i želim", kaže Mijatović.

Mijatović je istakao da je otkazivanje Jazz Festa minus vlastima u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

"Otkazivanje Jazz festa je minus glavnom gradu BiH i nama koji činimo vlast u glavnom gradu. E sad tumačite kako god želite i mislite šta god želite, da su ovo uradili SDA-ovci bila bi opšta drama, ovako pošto smo mi……..nemam komentar, a da ima smisla", rekao je on.

Za kraj, Mijatović je izrazio punu podršku Jazz Festu i Edinu Zubčeviću.

"Puna podrška Jazzfestu Sarajevo i Edinu Zubčević, metropola i glavni grad se stvara nije to samo jedan član u Ustavu", zaključio je Mijatović, prenosi Oslobođenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...