PJANIĆ NA BH. TURNEJI: Danas je Mire posjetio...

Miralem Pjanić, bh. reprezentativac i igrač Barcelone, posjetio je u četvrtak Konjic, gdje su ga ugostili općinski načelnik Osman Ćatić sa saradnicima, predsjednik Fudbalskog kluba Igman Konjic Đahid Muratbegović te mladi konjički nogometaši iz omladinskog pogona.

  • Show

  • 10. Jun. 2021  11. Jun. 2021

  • 0

"Prvi put sam u Konjicu, vrlo sam iznenađen dočekom i gostoprimstvom i iskreno se nadam da ću imati priliku u budućnosti više upoznati ovaj grad. Drago mi je da sam se družio s dječacima iz Konjica, koji treniraju i žive fudbal, koji imaju svoje snove", kazao je Miralem Pjanić tokom posjete, poručivši im da vjeruju u sebe jer u životu je sve moguće, saopćeno je iz Općine Konjic.

"Ovo je velika čast za grad i naš klub jer on je naš idol", naglasili su članovi Omladinskog pogona Harun Hebibović i Ibrahim Zahirović, koji su zahvalili Pjaniću na posjetu i druženju.

"Osmijesi na licima naših mladih članova Kluba sve govore", istaknuo je Đahid Muratbegović, predsjednik Fudbalskog kluba "Igman" Konjic, koji se također zahvalio na posjeti i poručio mladim Konjičanima da iskoriste uslove koje nudi stadion FK "Igman" i novi moderno uređeni pomoćni teren da vrijedno treniraju i trude se, kako bi u budućnosti ostvarili uspjeh, kakav je do sada zabilježio Miralem Pjanić u svojoj karijeri.

Tokom posjete, prenosi Fena, načelnik Osman Ćatić i predsjednik FK "Igman" Đahid Muratbegović, Pjaniću su uručili dres tog kluba, knjige koje svjedoče o stogodišnjoj tradiciji nogometa i drugih sportova u Konjicu te sliku s motivom Stare kamene ćuprije koju je danas pohodio ovaj uspješni bh. nogometaš.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...