MATE RIMAC "BOCNUO" AMERIČKOG MILIJARDERA: "Elon nas još ignorira, a i dalje smo puno brži..."

Poduzetnik rodom iz Livna Mate Rimac oglasio se na Facebooku i požalio se da ga Elon Musk i dalje ignorira.

  • HiTec

  • 11. Jun. 2021  11. Jun. 2021

  • 0

"Unatoč tome što nas Elon ignorira (tvrdeći da Plaid ima najveće ubrzanje) - i dalje smo puno brži, imamo gotovo dvostruku snagu, veći akumulator i brže punjenje. Ipak, nevjerojatne performanse za relativno pristupačan obiteljski automobil - postavljajući nove standarde za glavne OEM proizvođače. Bravo, Tesla, bravo, Elone", napisao je Mate Rimac.

Musk je sinoć predstavio svoj Tesla S Plaid sedan i potvrdio da je već prodao 25 komada. Istaknuo je i da je to "najbrži i najbolji električni automobil na svijetu".

Na predstavljanju S Plaida rečeno je da od nula do 95,6 kilometara na sat ubrzava za manje od dvije sekunde. Rimčeva Nevera to ubrzanje postiže za 1,85 sekundi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...