ODGOVOR KOJI NISU OČEKIVALI: Luka Modrić uoči utakmice odgovarao na pitanja pa engleske novinare ostavio bez teksta...

Današnji program Evropskog prvenstva počinje duelom Engleske i Hrvatske.

  • Sport

  • 13. Jun. 2021  

  • 3

Izabranici Zlatka Dalića puni su optimizma uoči današnjeg duela, a kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić vjeruje da će uspjeti kontrolirati igru.

"Vidite, očekujem prije svega agresivnu Englesku. Igra pred svojom publikom i normalno je da će krenuti ofanzivno. Motivisana je, no i mi ćemo biti. Pokušat ćemo ispoštovati dogovor iz svlačionice i na kraju ćemo vidjeti da li će nam biti dovoljno. Vjerujem da ćemo znati iskontrolisati njihovu agresivnost i ofanzivnost te da ćemo kontrolisati igru. Spremni smo, dobro smo radili i spremali smo se ovih sedam dana za Englesku", rekao je Luka Modrić.

Engleski novinari su tražili od Modrića da im govori i o taktici, a njegov odgovor ih je ostavio bez teksta.

"Ti bi sada da ti otrkijem taktiku (smijeh). Ne bih ulazio u detalje, dobro smo se pripremili, selektor nam je rekao šta treba da radimo i nadam se da ćemo to na terenu i pokazati. Kako ćemo pokušati iskoristiti slabosti protivnika, vidjet ćete tokom utakmice. Ne mogu vam to otkriti", zaključio je Modrić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...