O NJEMU BRUJI ŠPANJOLSKA: Pogledajte kako je Luka Modrić spasio Real u Madridu, tek što je ušao u igru…

Kraljevski klub je tako u 26. kolu slavio zaslugom Modrića, koji vjerovatno nikada nije imao ovako malo minutažu u Realu.

  • Sport

  • 26. Feb. 2024  

  • 0

Real je u Madridu teškom mukom slavio protiv Seville rezultatom 1:0. Luka Modrić ušao je u 75. minuti, a samo šest minuta kasnije napravio majstiruju zbog koje o njemu pišu španjolski mediji.

Carlo Ancelotti podignuo je Modrića s klupe pri rezultatu 0:0, a Modrić je maestralnim pogotkom u jednom od prvih dodira s loptom zatresao mrežu Seville i donio pobjedu Real Madridu kojom su otišli na +8 ispred Barcelone.

Kraljevski klub je tako u 26. kolu slavio zaslugom Modrića, koji vjerovatno nikada nije imao ovako malo minutažu u Realu.

Bio je to Modrićev drugi ligaški gol ove sezone nakon što je u pogodio u 4:1 pobjedi protiv Villarreala.

Gol Luke Modrića pogledajte OVDJE!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...