DENVER POMETEN U DOIGRAVANJU NBA LIGE: Nikola Jokić nije se mogao suzdržati, pogledajte scenu koja je obilježila utakmicu (VIDEO)

Iako je proglašen za MVP-ja regularnog dijelom sezone, Nikola Jokić je sezonu završio u drugoj rundi NBA play-offa.

  • Sport

  • 14. Jun. 2021  14. Jun. 2021

  • 0

Jokić i Denver Nuggetsi su, jednostavno, bili nemoćni protiv Phoenix Sunsa, a na kraju su izgubili sa 4:0 u seriji, što je zaista rijetko ko očekivao.

I u četvrtoj utakmici Sunsi su bili bolji tim. Slavili su pobjedu sa 118:125. Tokom cijelog susreta bili su u prednosti te su zasluženo pobijedili.

Briljirali su Paul i Booker sa po 37, odnosno 34 poena. Na drugoj strani, osim Jokića sa 22 poena i 11 skokova, istaknuo se i Barton sa 25 poena.

Inače, Jokićev nastup okončan je u trećoj dionici, kada je isključen zbog previše agresivnog i suvišnog faula nad Camerunom Payneom.

U finalu Zapada, Sunsi će čekati boljeg iz duela Utah Jazza i LA Clippersa, gdje Jazzeri nakon tri meča imaju prednost od 2:1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...