BRUKA I SRAMOTA: Gradonačelnik Nikšića branio se od optužbi da je snimljen s kokardom i šubarom na glavi, a pogledajte šta je izjavio za vrijeme posjete Bosni i Hercegovini...

Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević branio se od optužbi da je snimljen u šubari s kokardom tokom njegovih pokušaja da se bavi pozorišnom umjetnošću.

  • Regija

  • 16. Jun. 2021  16. Jun. 2021

  • 0

Bit će zanimljivo kako će i da li će uopšte pokušati da relativizuje izjavu koju je dao prije dvije godine, na otkrivanju spomenika Dragoljubu Draži Mihailoviću, u Bileći.

Jednako je zanimljivo da li će njegovi koalicioni partneri iz "građanskih" stranaka pronaći adekvatan diskurs kojim bi izbjegli neočetničku oznaku sadržine Kovačevićeve izjave, pune ushićenja što je "isplivala" istina o đeneralu Draži.

Pogledajte cijeli prilog RTRS-a od prije dvije godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...