DODIKOV SIN POSLAO PISMO UPOZORENJA VUKANOVIĆU: U zemlji čuda sve je moguće!

"Pročitajte sitno pismo Igora Dodika pisano iz oštrog pera advokata Miloša Stevanovića, koji je i ranije pisao slična pisma u ime Igora i 'Prointera' prije nego što su podnijeli tužbu protiv mene", napisao je Vukanović uz priložene fotografije pisma

  • Mini market

  • 16. Jun. 2021  16. Jun. 2021

  • 3

Nebojša Vukanović, zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a, mogao bi nadmašiti gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića po broju krivičnih prijava s obzirom na to da bi na njegovu adresu mogla uskoro stići još jedna.

Igor Dodik, sin Milorada Dodika, lidera SNSD-a i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, poslao je pismo upozorenja u kojem Vukanovića optužuje za klevetu, a Vukanović je objavio sadržaj pisma uz tekst koji prenosimo u cijelosti:

- Pored nove pravosnažne presude Okružnog suda u Trebinju kojom Iliji Tamindžiji na ime sanacije napaćene duše, duševnih patnji i bolova moram da isplatim nešto manje od 2000 maraka po trećoj tužbi koju je podnio protiv mene u poslednje dvije godine, stiglo mi je novo pismo i prijetnja Tužbom za klevetu od Igora Dodika, konsultanta u kompaniji Prointer i sina člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Igor negoduje zbog teksta „Prestolonasljednik“ koji sam nedavno napisao jer ne Igor bio član zvanične Delegacije člana Predsjedništva BiH u posjeti Hercegovini, i kaže da on nije nikakav kalif i prestolonasljednik, te da BiH nije autokratska totalitarna pseudomonarhija, kako sam je nazvao u spornom tekstu.

Kao i prošli put, Igor je pisao pismo preko posrednika, Advokatske kancelarije Stefanović iz Bijeljine. Zanimljivo da je advokat i (su)vlasnik ove Adbokagske kancelarije Miloš Stevanović pravni zastupnik Igora Dodika, a istovremeno politički direktor i visoki funkcioner „opozicionog“ Demokratskog narodnog saveza. U Zemlji čuda sve je moguće!

Pročitajte sitno pismo Igora Dodika pisano iz oštrog pera advokata Miloša Stevanovića, koji je i ranije pisao slična pisma u ime Igora i Prointera prije nego su podnijeli tužbu protiv mene.

imageNebojša Vukanović InfoimageNebojša Vukanović InfoimageNebojša Vukanović Info

http://nebojsavukanovic.info/novo-pismo-i-prijetnja-tuzbom-igora-dodika/

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...