EMINA OTKRILA PRAVU ISTINU O ODNOSU SA MUSTAFOM SANDALOM: "Na sudu smo trenutno i..."

Pjevačica je otvoreno progovorila o odnosu sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom.

  • Estrada

  • 19. Jun. 2021  

  • 0

Emina Jahović nakon godinu dana ponovo je preksinoć zapjevala pred beogradskom publikom, a prije nastupa otkrila je šta se sve događalo u njenom životu tokom duge poslovne pauze.

 – Nadala sam se da ću se vakcinisati u Srbiji, ali nažalost sam dobila od sina koronavirus. Jako mi je bilo teško, imala sam obostranu upalu pluća ali prošlo je. Korona je uticala na sve, i finansijski i psihički. Tek ćemo osjetiti pravu posljedicu covida – rekla je Emina.

O odnosu sa bivšim suprugom Mustafom, pjevačica je bila kratka.

  – Na sudu smo trenutno, pa ćemo vidjeti šta će se desiti. Ja stvarno nisam tip koji je ikada bio na sudu, čak i kad je bilo situacija da imam problema sa novinarima ali ovo je moralo ovako. Mi kao mi ne komuniciramo, isključivo i samo oko djece.

  Emina sinove odgaja u Turskoj, a njen najstariji sin se osjeća kao Srbin.

  – Jaman obožava Srbiju, obožava naš jezik. On je skroz naš tip, uglavnom pričamo na srpskom. Nisam vjerovala da će se to desiti ali eto. Inače ne prati ni turske serije ni filmove, prati strane filmove i “Andriju i Anđelku” – rekla je kroz osmijeh Emina.

Za kraj intervjua je apelovala na sve da se vakcinišu kako bismo se što prije vratili normalnom toku života, piše espreso.co.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...