UVIĐAJ U TOKU: U saobraćajnoj nesreći poginuo bivši nogometaš Varteksa i Slavena

rema policijskom izvještaju došlo je do slijetanja osobnog vozila u dvorišnu ogradu, a vozač vozila, muškarac starosti 47 godina je na mjestu događaja preminuo. Uviđaj je u toku.

  • Hronika

  • 19. Jun. 2021  19. Jun. 2021

  • 0

U saobraćajnoj nesreći u Poljancu kod Ludbrega smrtno je stradao Slobodan Sudec (47), bivši igrač Varteksa i Slaven Belupa te trener Podravine, objavljeno je na portalu Varaždinske vijesti.

Nesreća u kojoj je stradao dogodila se u 16.37 u Varaždinskoj ulici kod kućnog broja 64. Prema policijskom izvještaju došlo je do slijetanja osobnog vozila u dvorišnu ogradu, a vozač vozila, muškarac starosti 47 godina je na mjestu događaja preminuo. Uviđaj je u toku.

Sudec je, navodi varaždinski portal, pet sezona proveo u prvoligašima Varteksu, tri u Slaven Belupu te jednu u Celju, dok je kao trener pet trofeja i to 3 naslova prvaka i dva Kupa trenirajući Podravinu iz Ludbrega i Plitvicu iz Selnika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...