POČELA OSVETA: Vučić preko svojih tabloida poziva građane Srbije da ne idu na more u Crnu Goru

U tekstu pod naslovom “CRNOGORCI UDARAJU PO UŠIMA: Cene su bezobrazno visoke, evo koliko novca treba izdvojiti za letovanje”, između ostalog naveli: “Za parče pice, kokice i sladoled tokom juna potrebno je izdvojiti maltene isto kao u Srbiji.”

  • Regija

  • 20. Jun. 2021  21. Jun. 2021

  • 10

Uoči početka glavne turističke sezone srpski tabloidi su se ponovo aktivirali, uostalom kao i prethodnih godina, i spinovima pokušavaju građane Srbije da ubijede da ne idu na ljetovanje u Crnu Goru. Bilo je tekstova o ajkulama, čudovištima, nepoznatim životinjama…

Juče je tabloid Alo pokušao da građanima Srbije kolike su cijene u Crnoj Gori, te da je zbog toga treba izbjegavati.

uče je tabloid Alo pokušao da građanima Srbije kolike su cijene u Crnoj Gori, te da je zbog toga treba izbjegavati.

alt

U tekstu pod naslovom “CRNOGORCI UDARAJU PO UŠIMA: Cene su bezobrazno visoke, evo koliko novca treba uzdvojiti za letovanje”, između ostalog naveli: “Za parče pice, kokice i sladoled tokom juna potrebno je izdvojiti maltene isto kao u Srbiji”.  U želji da teskt o Crnoj Gori bude što negativniji, su se izgleda zaigrali, pa nisu no vidjeli što su napisali…

Kampanja uz Srbije protiv Crne Gore traje godinama, i malo ko vjeruje da su ovakve stvari slučajnost, ipak riječ je o patologiji. Ne radi se ni o greškama i neznanju, već o zloj namjeri.

Ne bi trebalo da nikoga da iznenadi ni ako se uskoro u srpskim tabloidima pojave naslovi tipa “Zamislite, Srbi u Crnoj Gori moraju da plaćaju ljetovanje, ko će ići tamo…”.

Mada im trenutna vlast i šalje maltene takve poruke. Samo vi dođite, sve drugo je naša briga, piše cdm.me.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...