Vijesti
STIGLA VREMENSKA PROGNOZA ZA ZIMU ZA BiH: Ovome se nitko nije nadao
Prije 30 min0
...paprika i paradajza.
Gastro
21. Jun. 2021 21. Jun. 2021
0
1 kg paprika roga
1 kg paradajza
2 ljute papričice
2 čehna bijelog luka
2 mlada luka
ulje
sirće
so
biber
1. Paprike ispecite na roštilju ili grill tavi.
2. Ostavite da se ohlade pa ogulite i izvadite sjemenke.
3. Izrežite na trake pa stavite u posudu.
4. Dodajte sitno sjeckani biijeli luk, mladi luk i sjeckani paradajz.
5. Prelijte uljem, sirćetom pa posolite i pobiberite.
6. Dobro promiješajte i servirajte.
Prijatno! :)
(SB/Domacica)
Vijesti
STIGLA VREMENSKA PROGNOZA ZA ZIMU ZA BiH: Ovome se nitko nije nadao
Prije 30 min0
Sport
ČUDO NEVIĐENO, AUSTRIJANCI KAO GOSTI NA VLASTITOM TERENU: Fudbaleri BiH dočekani ovacijama, a austrijski zvižducima (VIDEO)
Prije 42 min0
Društvo
BH. NAVIJAČI PJEVALI DJEVOJCI NA BALKONU "IZAĐI MALA": Njena reakcija nasmijala sve (VIDEO)
Prije 59 min0
Sjećanje
GDJE JE SAD, GDJE JE SAD: Na današnji dan je uspostavljena Hrvatska zajednica Herceg-Bosna!
Prije 1h0
Gastro
OVAJ KOLAČ JE NACIONALNI PONOS KANADE: Bez pečenja gotov u 20 minuta
17. Nov. 20250
Gastro
NAPRAVITE JABUKE U ŠLAFRUKU: Poslužite vruće posipano s malo šećera u prahu, a fine su i hladne
16. Nov. 20250
Gastro
DOBAR IZBOR ZA VEČERU: Napravite kljukušu, a evo kako se priprema krompir i kada se dodaje brašno
17. Nov. 20250
Gastro
SPECIJALITET BOSANSKE KUHINJE: Danas pravimo domaće tufahije prema staroj recepturi, nema im ravnih...
Prije 13h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.