"NI SAM NE PAMTIM OVAKO NEŠTO...": Meteorolog Nedim Sladić upozorava na vremenske prilike u Bosni i Hercegovini...

Meteoalarm je na snazi do 25. juna, a odnosi se na na period od 12 do 17 sati.

  • Vijesti

  • 22. Jun. 2021  22. Jun. 2021

  • 0

Za gotovo cijelu BiH (osim područja Livna, gdje je na snazi žuto upozorenje) izdato je narandžasto upozorenje zbog izuzetno visokih temperatura i vrlo visoke vrijednosti UV indeksa.

Ovaj meteoalarm na snazi je do 25. juna, a odnosi se na na period od 12 do 17 sati.

"Upozoravali smo danima na ovaj žestok toplotni val. Dijelim mišljenje sa svima. Ne pamtim zaista ni sam ovako težak dan sa meteorološkog aspekta. Pa i ovu sparinu zajedno sa saharskim pijeskom. Isto kakav lonac. Sutra (danas, op "SB-a") UV indeks u uslovima pretežne vedrine ide i blizu 11 pa pazite se", naveo je meteorolog Nove BH Nedim Sladić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...