SRBIJA NA NOGAMA: Uhapšen maskirani napadač iz Čačka, mladića izrešetao u noge (VIDEO)

Na snimku se vidi napadač koji nosi masku protiv koronavirusa i prilazi M. Š, koji je sjedio u bašti kafića i, kako se čini, poznaje osobu koja je pucala.

  • Regija

  • 22. Jun. 2021  22. Jun. 2021

  • 0

Đ. Z. (38) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nanošenje teških tjelesnih povreda i nedozvoljeno nošenje i promet oružja i eksplozivnih sredstava. Sumnja se da je on jučer u blizini jednog kafića i nakon kraće rasprave ispalio više hitaca u noge mladića (27), a potom pobjegao.

Policija ga je tokom noći našla i uhapsila i njemu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Povrijeđeni mladić je zbrinut u Opštoj bolnici Čačak, a kako saznaje portal Nova.rs, zadobio je rane u predjelu iznad koljena.

"Iako je izgubio dosta krvi, njegovo stanje je za sada stabilno“, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Podsjetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak pucnjave u Čačku, na kome se vidi trenutak ranjavanja M. Š. (27), ali i kada napadač na mladića bježi u nepoznatnom pravcu. Pucnjava se desila u kafiću "Lapijaf" u Čačku, a ranjeni M. Š. u tom gradu poznat je po nadimku Šele. Prema ranijim saznanjima portala, on je u napadu zadobio tri prostrelne rane.

Na snimku se vidi napadač koji nosi masku protiv koronavirusa i prilazi M. Š., koji je sjedio u bašti kafića i. kako se čini, poznaje osobu koja je pucala.

Napadač je potom izvadio pištolj i nekoliko puta samo prijetio da bi na kraju povukao obarač i zadao mu dve prostrelne rane.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...