POVRATAK U STILU: Zoran Šprajc nakon dugo vremena stao pred kamere pa nadmašio sebe komentarom na račun predsjednika i premijera Hrvatske

Šprajc se osvrnuo i na to da je premijer nakon pozdrava sa Milanovićem "za svaki slučaj dezinficirao ruke", a da je Milanović novinarima rekao da su "razgovarali o muhama".

  • Mini market

  • 23. Jun. 2021  23. Jun. 2021

  • 1

Nakon pet sedmica izbivanja, Zoran Šprajc se vratio na posao i odmah oduševio komentarom. Jučer je u "RTL Direktu" komentirao "susret giganata - Milanovića i Plenkovića". Podsjetimo, predsjednik i premijer Hrvatske susreli su se u šumi Brezovica kod Siska na obilježavanju Dana antifašističke borbe nakon što se već dugo verbalno obračunavaju putem medija. 

- Šuma u Brezovici i današnji datum će u novijoj političkoj povijesti ubuduće biti obilježavan i kao Spomendan na povijesni susret predsjednika Republike Hrvatske i predsjednika Vlade iste Republike Hrvatske. Dvojica čelnih ljudi države nekoliko mjeseci su se pažljivo izbjegavali sresti, ali se nisu ustezali međusobno vrijeđati tako da je današnji susret Plenković - Milanović bio pod većom medijskom pažnjom nego susret Biden - Putin - komentirao je Šprajc u "RTL Direktu" pa nastavio: 

- Ipak, bio je to susret silom prilika, otprilike kao kad moraš na WC pa ne možeš birati školjku na koju ćeš sjesti, tako su, eto, i njih dvojica sjeli jedan kraj drugoga i tako proslavili Dan antifašizma. 

Šprajc se osvrnuo i na to da je premijer nakon pozdrava sa Milanovićem "za svaki slučaj dezinficirao ruke", a da je Milanović novinarima rekao da su "razgovarali o muhama".

- Prije i poslije te velike nužde od sjedenja, u prolazu je Milanović Plenkovićevoj ekipi dobacio "Di ste partizani" i pitao ga je li glasao za njega, na što je Plenković rekao da bi mu se prije ruka osušila. I to su, otprilike, najvažnije državničke teme kojih su se dotakla ova dvojica političkih giganata - završio je Šprajc svoj komentar o susretu Milanovića i Plenkovića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...