ŠPRAJC SE OPROSTIO OD RTL DIREKTA: "Što reći na kraju, najbolje ono što je jednom rekao Ćaća..."

U svojoj posljednjoj emisiji nakon priloga o posebnom datumu 22.02.2022. počeo se opraštati od gledatelja ispred malih ekrana.

  • Show

  • 23. Feb. 2022  23. Feb. 2022

  • 0

Televizijskog voditelja Zorana Šprajca (54) u utorak su gledatelji imali priliku posljednji put vidjeti u emisiji RTL Direkt koju je vodio dugih sedam godina.

Naime, televizijski voditelj zadnji je put vodio ovu emisiju.

"Vidimo se sutra, ali zadnji put u ovoj emisiji. Pa svakako dođite na oproštajku", pozvao je sve gledatelje Šprajc u ponedjeljak na kraju emisije.

U svojoj posljednjoj emisiji nakon priloga o posebnom datumu 22.02.2022. počeo se opraštati od gledatelja ispred malih ekrana.

"Numerolozi kažu ako često vidite broj dva da je došlo vrijeme za promjenu. I stvarno je došlo. Prije sedam godina na ekranima se pred vama pojavio jedan momak. Emisija je bila čudna, ali nije ni on bio baš normalan", rekao je Šprajc pa se prisjetio nezaboravnih trenutaka emisije u ovih sedam godina.

"Što reći na kraju, najbolje ono što je jednom rekao Ćaća - ja sam svoju dionicu odradio, hvala i doviđenja. Idućih sedam godina ovu emisiju vodit će Mojmira Pastorčić. Budite uz nju kao što ste bili uz mene", pozvao je Šprajc na kraju gledatelje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...