VUKANE, NE DAJ SE: Nebojša Vukanović u novoj potjeri (VIDEO)

Ovog puta za glavnim revizorom Republike Srpske Jovom Radukićem.

  • Politika

  • 23. Jun. 2021  24. Jun. 2021

  • 1

Nebojša Vukanović, poslanik SDS-a u NSRS-u danas je bio u novoj potjeri.

Ovog puta za glavnim revizorom Republike Srpske Jovom Radukićem.

U Narodnoj skupštini pokušao je mobilnim telefonom od njega dobiti odgovore, a tvrdio je i kako je fizički odgurnut. Ništa manje zanimljivo nije bilo ni u skupštinskoj dvorani.

Po hitnom postupku usvojeni su Zakon o posebnom postupku eksproprijacije radi izgradnje auto-puta Banjaluka-Prijedor i Zakon o lokalnoj samoupravi, te Zakon o posebnom registru lica osuđenih za seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece koji će biti upisni u registar iako su osuđena prema zakonima koji su prestali da važe.

Bio je to povod i da se raspravlja o zapošljavanju presuđenih lica.

U skupštini je danas formiran i novi Klub poslanika Narodne partije Srpske, a predsjednik ove strane Darko Banjac je najavio da će u narednom periodu klub biti uvećan.

(N1)

https://ba.n1info.com/vijesti/nebojsa-vukanovic-u-novoj-potjeri/

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...