INCIDENT U HRVATSKOJ: Ženu tjerali s plaže, odjekivale psovke (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Upozorenje! Zbog učestalih psovki i neprikladnog rječnika, video nije namijenjen mlađim čitaocima.

  • Hronika

  • 24. Jun. 2021  24. Jun. 2021

  • 7

Jučer se dogodio incident u Drveniku Velom u kojem su s jedne strane sudjelovali muškarac koji je uzurpirao pomorsko dobro i svojatao plažu, njegove gošće iz Češke te kupačice koje su se na plažu pokušale u miru i okupati.

Sve je snimila i splitska spisateljica i novinarka Tonka Alujević, koja je i objavila video na društvenim mrežama. 

– Gospođe, gospođe, kako ste došli do plaže? Pješke?

– Ja sam novinarka, znate li hrvatske zakone? Želite li završiti u medijima?

– Ajde stavite me u medije, ajde stavite me! Ali prvo odite u katastar pa pogledajte da je to moja plaža privatna. Jedna crta nema pomorskog dobra. Makni mi se s plaže, je*at ću ti majku! Stavi me u medije! Aj stavi me u medije! Je*o ti Bog mater! Stavi me u medije, je*o ti pas majku u pi*ku!

Upozorenje! Zbog učestalih psovki i neprikladnog rječnika, video nije namijenjen mlađim čitaocima.

Ovako je krenuo verbalni napad tipa koji se predstavio kao “vlasnik plaže”, no na njegovu žalost, neće to dobro završiti po njega, jer su kupačice pozvale policiju, pošto pomorsko dobro ne može biti privatno vlasništvu, a i cijeli su slučaj snimile.

– Jučer smo moja prijateljica i ja odlučile trajekton poć na Drvenik Veli. Ostavile smo auto na javnoj makadamskoj cesti, spustile se do mora i došle do kapelice Sv. Nikole di se nalazi smišna mala vala. Negdi oko 2 ure popodne po skalama, pretpostavljan bespravno sagrađenin, spustilo se na to žalo jato Čehinja. Jedna od njih, lajava i basetna udrila me mobitelon u glavu i rekla mi mrš, gubi se, ovo je privatna plaža!!! Mogla san je udavit na licu mista, ali san izabrala drugi način. Moja prijateljica Manja je izvadila mobitel i snimala. Čehinja je zvala gazdu kuće, navodnog Tomislava i onda mi je cilo vrime mobitel gurala u facu. Tomica je vika “gospođe, gospođe” isto ka da prodaje kumpire. Kad san ga pitala šta oće, reka je napuvano “a kak ste vi tu došle?” i iša mi objasnit kako se radi o privatnoj plaži i da tu nema ni pedlja pomorskog dobra – započela je priču Tonka Alujević za Morski.hr.

Policija gliserom stigla sa Šolte

– S nogama u moru upozorila san ga da san novinar, da ne poznaje hrvatske zakone i da će svršit u medije. Na to kreću uvrede, prijetnje, majke, pasi, i ženski spolni organi u kombinacijama. Ostale smo sidit. Mirno. Tomek je zva policiju. Jedno sto puti i vršija pritisak. Prijavija je Manjin broj auta (Čehinje mu dojavile) koji je šef u policiji istraživa cili dan, jer nije moga povezat o kojoj se grupi i lancu kriminalaca radi. Bacalo mu je malo na klan Ljube Zemunca, ali nije bilo svih elemenata. Nevjerovjatno, ali istinito, uskoro sa Šolte pa priko Trogira dolazi veliki policijski gliser s 4 člana posade. Radi čega? Radi dvi žene koje točaju noge u moru – priča Alujević.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...