Sport
POGLEDAJTE ATMOSFERU U NAŠEM TABORU: Zmajevi trenirali na "Ernst Happelu"
Prije 11 min0
Ovaj namaz je savršen dodatak svakom jelu.
Gastro
24. Jun. 2021 24. Jun. 2021
0
2 l pasiranog paradajza
1 kg luka
200 ml crnog vina
100 ml sirćeta
2 kašike šećera
1 kašičica bosiljka
1 kašičica mljevenog chilija
so
biber
1. Luk sitno nasjeckajte pa izdinstajte na maslinovom ulju.
2. Dodajte vino i kuhajte dok ne ispari alkohol.
3. Umiješajte paradajz, sirće i začine.
4. Sameljite štapnim mikserom i kuhajte dok se smjesa ne zgusne.
5. Uspite vruće u tegle i zatvorite.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Sport
POGLEDAJTE ATMOSFERU U NAŠEM TABORU: Zmajevi trenirali na "Ernst Happelu"
Prije 11 min0
Hronika
UBICA ANIS KALAJDŽIĆ PREDAT TUŽILAŠTVU: Nakon kriminalističke obrade i...
Prije 12 min0
Društvo
ČOVIĆ GURA PRST U OKO BOŠNJACIMA: Sutra je neradni dan u Zapadnohercegovačkom kantonu zbog Dana utemeljenja Herceg-Bosne
Prije 18 min0
Šareni svijet
S TRŽIŠTA POVUČEN MEDVJEDIĆ SA AI: Djeci govorio o seksualnim...
Prije 20 min0
Gastro
NAPRAVITE JABUKE U ŠLAFRUKU: Poslužite vruće posipano s malo šećera u prahu, a fine su i hladne
16. Nov. 20250
Gastro
OVAJ KOLAČ JE NACIONALNI PONOS KANADE: Bez pečenja gotov u 20 minuta
Prije 13h0
Gastro
OVO ĆE BITI NAJSOČNIJI KOLAČ KOJI STE PROBALI POSLJEDNJIH DANA: Ali, trebate ga prvo napraviti i to bez brašna
15. Nov. 20250
Gastro
DOBAR IZBOR ZA VEČERU: Napravite kljukušu, a evo kako se priprema krompir i kada se dodaje brašno
Prije 5h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.