IRMA BARALIJA POTVRDILA ZA “SLOBODNU BOSNU”; OSTAJE U NAŠOJ STRANCI: “Žao mi je što se…”

Kako je dalje navela, "ono kroz šta Naša stranka trenutno prolazi su prirodni politički procesi, iz kojih smo i do sada izlazili još snažniji, ne sumnjam da će tako biti i ovaj put".

  • Politika

  • 25. Jun. 2021  25. Jun. 2021

  • 9

Potpredsjednica Naše stranke Irma Baralija potvrdila je za “Slobodnu Bosnu” da ipak ostaje u Našoj stranci, gdje će se, zajedno sa svojim prijateljima i kolegama, nastaviti boriti za pravednije, zdravije i bolje društvo, u kojem ćemo s radošću živjeti svi.

“Česte, a ponekad i žustre diskusije koje vodimo na sastancima rukovodstva stranke su nešto na što sam ponosna, jer je to odraz demokratičnosti i slobode koju osjećamo svi da iskažemo što mislimo i argumentiramo pravac u kojem stranka treba da ide. Žao mi je što se takve stvari pokušavaju kroz određene medijske napise predstaviti kao slabost ili problem”, kazala je Baralija.

Kako je dalje navela, "ono kroz što Naša stranka trenutno prolazi su prirodni politički procesi iz kojih smo i do sada izlazili još snažniji, ne sumnjam da će tako biti i ovaj put".

Podsjećamo, Baralija je ranije podnijela ostavku i direktno prozvala Kojovića, koji je, isto, podnio ostavku i dodatno je argumentirao zdravstvenim razlozima.

("SB")

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...