O OVOME BRUJI ITALIJA: Čeka se šta će biti sa Zlatanom Ibrahimovićem, sa Edinom Džekom je već sve dogovoreno!?

Zlatan Ibrahimović je prije sedam dana operirao koljeno. Čekaju ga dva mjeseca pauze i plan mu je da bude spreman za prvo kolo Serije A koje je zakazano za 22. august.

  • Sport

  • 26. Jun. 2021  

  • 1

Iskusni golgter se planira pojaviti na prozivci zakazanoj za 8. juli, nakon čega će početi s treninzima, a za početak augusta su planirani i prvi testovi.

Ukoliko se Ibra ne bude dovoljno oporavio onda će Rossoneri krenuti po dovođenje Edina Džeke koji je već neko vrijeme na radaru Milana.

No, s obzirom na "vratolomije" tokom odmora šanse da Ibrahimović nespreeman dočeka novu sezonu čine se minimalnim.

Neke informacije govore da su Rossoneri praktično dogovorili sve s Džekom, međutim to nije ništa novo jer inostrani mediji konstantno izvještavaju o dogovorima bh. napadača s raznim klubovima.

Što se tiče Džeke, on će se sredinom jula pojaviti na prozivci Rome kada će se susresti sa Joseom Mourinhom. Već se uveliko spekulira o njegovom novom konkurentu u fazi napada.

Italijani insistiraju da će Roma dovesti Andreu Belottija, a posljednji na listi želja je Saša Kalajdžić, napadač Stuttgarta i reprezentacije Austrije. Cifra koja se spominje je 20 miliona eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...