UOČI HISTORIJSKOG MEČA PROTIV ŠVEDSKE: Ambasadorica BiH u Španiji Danka Savić obišla košarkaške reprezentativke BiH u Valenciji i čestitala im uspjeh na EP

U razgovoru sa našim sjajnim reprezentativkama ambasadorica Savić im je čestitala na fenomenalnim rezultatima i uspjehu tokom dosadašnjeg dijela trajanja Šampionata.

  • Sport

  • 26. Jun. 2021  26. Jun. 2021

  • 1

Ambasadorica Bosne i Hercegovine u Kraljevini Španjolskoj Danka Savić obišla je jutros u Valenciji žensku košarkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja od 12 časova igra utakmicu za šesto mjesto na Evropskom Prvenstvu protiv selekcije Švedske.

U razgovoru sa našim sjajnim reprezentativkama ambasadorica Savić im je čestitala na fenomenalnim rezultatima i uspjehu tokom dosadašnjeg dijela trajanja Šampionata. Direktorica reprezentacije Razija Mujanović i selektor Goran Lojo u razgovoru sa ambasadoricom Dankom Savić zahvalili su se na njenoj posjeti i riječima podrške našim reprezentativkama i obećali maksimalan angažman u najvažnijoj utakmici dosadašnjeg dijela Evropskog Prvenstva.

Da podsjetimo, pobjeda protiv Švedske osigurala bi reprezentaciji Bosne i Hercegovine nastupo na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u košarci koje se naredne godine održava u Australiji.

("SB")   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...