BOMBA IZ ITALIJE: Dva kluba se dogovorila, poznata sudbina Edina Džeke...

Roma je ozbiljno "zagrizla" za dovođenje Meriha Demirala, a Jose Mourinho želi turskog štopera koji je otvorio Euro autogolom.

  • Sport

  • 27. Jun. 2021  

  • 1

Italijanski mediji ponovo povezuju Juventus i Edina Džeku, baš kao i prije 12 mjeseci.

Roma je ozbiljno "zagrizla" za dovođenje Meriha Demirala, a Jose Mourinho želi turskog štopera koji je otvorio Euro autogolom.

Stara dama za defanzivca želi 40 miliona eura, novac koji rimski klub nije sprema platiti, zbog čega je Stara dama dala zanimljiv prijedlog.

Corriere dello Sport navodi da je Juve zatražio da se uključi u transfer i Džeko kako bi se dodatno smanjila finansijska vrijednost transfera.

Džeko je davna želja Juventusa, dok na drugoj strani i 35-godišnji Sarajlija je sve veće opterećenje za Romin budžet zbog visoke plate.

Džeku na radaru ima i Milan koji iščekuje reakciju Zlatana Ibrahimovića nakon operacije. Kondicioni testovi su planirani za kraj jula i početak augusta.

Ukoliko se Ibra ne bude dovoljno oporavio onda će Rossoneri krenuti po dovođenje Džeke koji je već neko vrijeme na radaru povratnika u Ligu prvaka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...