NIMALO LAK ZADATAK: FK Sarajevo protiv moldavskog Milsamija, poznat i termin prvog susreta

Osvajač Kupa BiH, ukoliko prođe prvu prepreku, u drugom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu igrat će protiv švedskog Elfsborga.

  • Sport

  • 27. Jun. 2021  28. Jun. 2021

  • 0

Fudbalski klub Sarajevo prvu domaću evropsku utakmicu igrat će na stadionu Asim Ferhatović - Hase, a za protivnika će imati moldavski FC Milsami Orhei.

Ovu informaciju potvrdila je UEFA na zvaničnoj stranici, nakon objavljivanja termina revanš susreta prvog kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu.

Prvi susret ovih timova igrat će se 8. jula na stadionu District Sport Complex u Moldaviji sa početkom od 19 sati, dok je revanš na rasporedu sedam dana kasnije na Koševu sa početkom od 21 sat.

Osvajač Kupa BiH ukoliko prođe prvu prepreku, u drugom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu igrati će protiv švedskog Elfsborga.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...