KO JE JAČI, VUČIĆ ILI JEREMIĆ: Objavljen snimak incidenta iz Predsjedništva Srbije (VIDEO)

"Tresao se, bukvalno se tresao", tvrdio je Vuk Jeremić.

  • Regija

  • 27. Jun. 2021  28. Jun. 2021

  • 1

Prvi duel predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa opozicijom dogodio se - na pragu zgrade Predsjedništva Srbije. Pošto je Vučić pozvao čelnike Narodne stranke na tuču, oni su se u petak pojavili na predsjednikovom radnom mjestu, kako kažu da bi ga pitali "da li je to normalno da ih poziva na tuču".

Sa tog “događaja” objavljena je najprije jedna fotografija Jeremića i Vučića kako stoje jedan naspram drugog, a sad se pojavio i snimak incidenta.

Na Twitter profilu Narodne stranke objavljen je video snimak od 53 sekunde o tome šta se dešavalo u hodniku Predsjedništva.

O tome je izvjestila i NewsMax Adria u Pregledu dana:

Prethodnih dana „rekonstrukciju događaja“ dali su funkcioneri Narodne stranke čim je svađa okončana.

„Tresao se bukvalno se tresao“, tvrdio je Vuk Jeremić.

„Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno, počeo je da se dere, počeo je da se unosi u lice, i govorio: ‘Ajde me tuci’. Oko njega obezbeđenje, da sam ga dodirnuo zna se šta bi bilo po službenoj dužnosti. Rekao je gde hoćeš, rekoh: ‘Ajde sad ovde, izađi napolje!’ Nije smeo da izađe napolje, vikao je, psovao je, vređao, pretio“, prepričao je predsjednik Narodne stranke „bliski susret“ sa Vučićem.

Umjesto fizičkog kontakta funkcioneri Narodne stranke kažu da su Vučiću ponudili razgovor na javnom servisu ali je on i to odbio.

„On je nas pozvao da nas bije, mi smo se pojavili da ga pitamo da li je on stvarno normalan da javno preko televizije zove građane Srbije i svoje političke protivnike da ih bije“, kaže Jeremić.

Kako predsjednik Srbije nije napuštao Predsjedništvo, sve se završilo na raspravi u dijelu zgrade gdje obično ulaze novinarske ekipe. Funkcioneri Narodne stranke Miroslav Aleksić i Borislav Novaković tvrde da su predsjedniku Srbije ipak stigli da postave i konkretna pitanja.

„Iskoristio sam priliku da ga pitam: ‘Zašto ne smete sa mnom u duel oko Jovanjice? Već ste me prozivali nekoliko puta’, nije ni A rekao, okrenuo se i pobegao. Jedna neverovatna stvar“, kaže Miroslav Aleksić.

„Pored tog deranja i Vuka koji je sa njim pokušao da uspostavi kontakt, je bilo da ga pitam zašto Novim Sadom upravlja Andrej Vučić“, kaže Novaković. (N1)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...