"SB" NA LICU MJESTA; PREDSJEDNIŠTVO NAŠE STRANKE ODLUČILO: Kojović ostaje na čelu do... (FOTO)

"Predsjedništvo je bilo vrlo jedinstveno. Tražili su od mene da ostanem na ovoj poziciji do septembra, kada će se organizovati, u skladu sa Statutom stranke, vanredni kongres, kada će se izabrati novi predsjednik", kazao je Kojović.

  • Vijesti

  • 28. Jun. 2021  29. Jun. 2021

  • 2

Na današnjoj sjednici Predsjedništva Naše stranke odlučeno je da predsjednik Predrag Kojović ostane na ovoj poziciji do vanrednog kongresa stranke koji će se održati u septembru.

Nakon sjednice obratio se predsjednik Naše stranke Predrag Kojović koji je rekao da će na ovoj funkciji ostati još malo više od dva mjeseca.

"Predsjedništvo je bilo vrlo jedinstveno. Tražili su od mene da ostanem na ovoj poziciji do septembra kada će se organizovati, u skladu sa Statutom stranke, vanredni kongres kada će se izabrati novi predsjednik", kazao je Kojović.

Kako je rekao, želi da iz ovoga izađu još jači i jedinstveniji kao stranka.

"Ja ću u svim procesima maksimalno učestvovati, osim moje supruge Kimberly ovo je moja najbliža porodica", poručio je Kojović.

Podsjećamo, predsjednik Naše stranke Predrag Kojović podnio je ostavku u petak, nakon što je Irma Baralija podnijela ostavku na funkciju potpredsjednika. Međutim, ona je odlučila da svoju ostavku povuče.

Nakon toga, Kojović obratio javnosti sa izjavom da je odluku o ostavci donio prije nekoliko mjeseci i da su razlozi lične prirode, navodi Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...