ALEKSANDAR VUČIĆ ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM: Đilas ipak ušao u RTS

Već s nestrpljenjem očekujemo naslovnu stranicu "Informera" da je Đilas platio 619 miliona eura španskoj televiziji da ga ukadrira kako bi destabilizovao Srbiju, koja ide u svijetlu budućnost s vrhovnim komandantom Aleksandrom Vučićem.

  • Regija

  • 28. Jun. 2021  29. Jun. 2021

  • 0

Ko kaže da Dragana Đilasa nema na Radio-televiziji Srbije (RTS), pitaju se komentatori na društvenim mrežama. Čak nekoliko puta lider Stranke slobode i pravde, najveća nesanica Aleksandra Vučića, bio je u kadru prenosa iz Valencije, piše portal Direktno.rs.

Šta priča Dragan Đilas da ga nema na RTS? Ko ga je snimio, od sutra vjerovatno ostaje bez posla. Budući košarkaški trener Aleksandar Vučić, doživljava nervni slom. I sad još jednom, od srca čestitke košarkašicama. Impresivna završnica - napisao je na Twitteru kolumnista Marko Marjanović.

Prisustvo Đilasa u Valenciji izazvalo je nervozu i frustriranost Aleksandra Vučića i njemu bliskih medija.

Na društvenim mrežama komentatori konstatuju kako je Vučić bijesan što je upravo Đilas slavio uspjeh košarkašica dok je on sjedio u Beogradu. A kao šlag na tortu još je prikazan i snimak "okršaja" sa Vukom Jeremićem, gdje se javnost uvjerila kolika je Vučić kukavica.

Ipak, treba priznati da je RTS preuzimao prenos španske televizije, ali je mogao pustiti reklame, kažu komentatori, koji strahuju da će neko na RTS ipak odgovarati zbog ovog "grubog propusta".

Već sa nestrpljenjem očekujemo naslovnu stranu Informera da je Đilas platio 619 miliona eura španskoj televiziji da ga ukadrira kako bi destabilizovao Srbiju koja ide u svijetlu budućnost sa vrhovnim komandantom Aleksandrom Vučićem.

Podsetimo, Đilas, koji je najtrofejniji predsjednik Košarkaškog saveza Srbije od njenog postanka, htjeli to da priznaju mediji bliski vlasti ili ne, bio je prisutan na tribinama hale u Valenciji, tokom finalne utakmice Evropskog prvenstva između Srbije i Francuske. Đilas je postavio materijalne i kadrovske osnove za uspjehe ženske košarkaške reprezentacije Srbije koja je od 2015. godine osvojila dvije zlatne i dvije bronzane medalje na košarkaškim takmičenjima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...