POTPREDSJEDNIK KLUBA POTVRDIO: Transfer Edina Džeke glavni je cilj ovog ljeta...

U prošloj sezoni, Edin Džeko je u svim takmičenjima odigrao 38 utakmica za Romu i pritom postigao 13 pogodaka, kojima je dodao i pet asistencija.

  • Sport

  • 01. Jul. 2021  01. Jul. 2021

  • 0

Turski mediji već duže vrijeme sele našeg Edina Džeku na Bosfor. U igri za Džekin potpis je i aktuelni prvak Turske, ekipa Besiktasa, a ove priče su dosta ozbiljnije, što je potvrdio i potpredsjednik Besiktasa Emre Kocadağ u razgovoru za TRT.

"Glavni cilj kluba je dovesti kvalitetnog napadača. Kada imate takav cilj, onda je Edin Džeko igrač kakvog želite u timu", rekao je Kocadağ.

Ugledni italijanski novinar Di Marzio tvrdi, također, da je turski prvak Besiktas ozbiljno zainteresiran za usluge bosanskohercegovačkog napadača, a izjave iz samog kluba dodatno su podgrijale spomenuto pisanje.

Podsjetimo, Džeko je u Romu stigao 2016. godine iz Manchester Cityja, karijeru je počeo u Željezničaru, a nastupao je još za Teplice, Usti nad Labem i Wolfsburg.

U prošloj sezoni je u svim takmičenjima odigrao 38 utakmica za Romu i pritom postigao 13 pogodaka, kojima je dodao i pet asistencija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...