KRAJ PRIČE: Kylian Mbappe donio odluku o budućnosti, sve je gotovo...

Osim Reala, Mbappea prati i Liverpool. Dvadesetdvogodišnjak je u Francuskoj ukupno odigrao 148 ligaških mečeva i postigao 107 golova uz 42 asistencije. U Ligi prvaka ima 27 golova uz 17 asistencija u 45 odigranih utakmica.

  • Sport

  • 01. Jul. 2021  01. Jul. 2021

  • 0

Prema pisanju francuskog lista "L'Equipe", Kylian Mbappe ne želi da produži ugovor sa PSG-om.

Mbappe, koji je bio tragičar Francuske na Euru promašivši odlučujući penal protiv Švicarske u osmini finala, navodno je obavijestio PSG da neće produžiti ugovor, mada će ostati do kraja naredne sezone kako bi ispoštovao ugovor do kraja.

Francuz ima plan da narednog ljeta kao slobodan igrač napusti Pariz, a to bi uveliko poremetilo planove PSG-a koji bi mogli bez odštete izgubiti svog najboljeg igrača, koji je u ljeto 2017. godine plaćen 180 miliona eura Monacu.

Ovaj Mbappeov potez primakao ga je Real Madridu, koji ga je namjeravao kupiti već ovog ljeta, ali sada će čekati kraj sezone i uz to raditi na dogovoru s igračem.

Osim Reala, Mbappea prati i Liverpool. Dvadesetdvogodišnjak je u Francuskoj odigrao ukupno 148 ligaških mečeva i postigao 107 golova uz 42 asistencije. U Ligi prvaka ima 27 golova, uz 17 asistencija u 45 odigranih utakmica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...