"SB" NA LICU MJESTA: U Sarajevu počela sjednica Vlade FBiH, pogledajte detalje... (FOTO)

Na dnevnom redu naći će se, između ostalog, Prijedlog mišljenja o Prijedlogu zakona o dopuni Zakona o prostornom planiranju i korištenju zemljišta na nivou Federacije Bosne i Hercegovine.

  • Vijesti

  • 01. Jul. 2021  01. Jul. 2021

  • 1

U Sarajevu je danas počela 272. sjednica Vlade Federacije BiH.

Na dnevnom redu naći će se, između ostalog, Prijedlog mišljenja o Prijedlogu zakona o dopuni Zakona o prostornom planiranju i korištenju zemljišta na nivou Federacije Bosne i Hercegovine, koji je predložio Adnan Efendić, poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, Prijedlog izjašnjenja o Inicijativi za donošenje zakona o izmjeni Zakona o porezu na dohodak, koju je podnio Suad Kaknjo, poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, Prijedlog izjašnjenja o Inicijativi u vezi sa izmjenom Zakona o doprinosima, koju je podnio Mirsad Pindžo, poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, kao i Prijedlog odgovora u vezi sa Zahtjevom za ocjenu ustavnosti člana 7. st. (2) i (3) Zakona o doprinosima, koji je podnio potpredsjednik Federacije BiH Milan Dunović.

Fotoreporter "Slobodne Bosne"  je na licu mjesta, pogledajte u fotogaleriji šta je zabilježio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...