"MUNDO DEPORTIVO" OTKRIVA: Miralem Pjanić prelomio, neće dugo čekati na Juventus...

Miralem Pjanić postao je član Barcelone prošlog ljeta. Stigao je iz Juventusa u zamjenu za Arthura Mela, ali se na Camp Nouu nije naigrao.

  • Sport

  • 02. Jul. 2021  02. Jul. 2021

  • 0

Katalonski "Mundo Deportivo" tvrdi da ni Pjanić ne želi previše čekati i da što prije želi da se posveti novom klubu, u kojem će započeti novu sezonu.

Ovaj list navodi kako je Pjanić otvoren i za druge opcije ako Juventus ne napravi konkretne korake u narednom periodu, a među potencijalnim destinacijama su Inter, PSG te nekoliko engleskih klubova.

Allegri bi, također, rado vidio Pjanića u svom timu. Međutim, torinski tim ga želi dovesti na posudbu, a Barcin prioiret je prodaja zbog teške finansijske situacije i za sada je tu glavni problem u njegovom odlasku.

Podsjetimo, katalonski "Sport" objavio je jučer vijest kako će Barcelona u narednim danima prodati Pjanića uz listu zanteresovanih klubova.

"Bosanski veznjak ima dosta ponuda i njegov prioritet je da se vrati u Italiju. Allegrijev Juventus dogovora povratak na dvogodišnju posudbu, ali je od njega zatraženo da smanji platu", pišu u Španiji.

"Inter i Milan se, također, raspituju, ali čini se da bi fudbaler volio u Juve u slučaju povrtaka u Italiju. Tottenham sa sportskim direktorom Fabiom Paraticijem, koji ga poznaje iz Juventusa, također je tražio posudbu", navodi "Sport".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...