PROSLAVLJENA PJEVAČICA: Senidah nastup na prideu započela rečenicom koja se konzervativcima neće svidjeti

Publika je nestrpljivo čekala da Senidah izađe na pozornicu, a kada se konačno pojavila, pjevačica je sve pozdravila posebnim usklikom.

  • Estrada

  • 03. Jul. 2021  

  • 2

Na zagrebačkom prideu publiku je na Ribnjaku zabavljala proslavljena slovenska pjevačica Senidah, a okupljene je oduševila rečenica s kojom je odlučila započeti nastup, piše Index.hr.

Publika je nestrpljivo čekala da Senidah izađe na pozornicu, a kada se konačno pojavila, pjevačica je sve pozdravila posebnim usklikom.

"Dobro večer, dobar dan. Jesmo li danas gay?" upitala je, a publika je počela vrištati.

"Da, jesmo. I ja sam gay s vama", poručila je Senidah na oduševljenje mnogih.

Osim nastupom, obožavatelje je oduševila i haljinom koju je odlučila odjenuti za nastup.

Senidah je otpjevala svoje brojne hitove kao što su Bez tebe, Mišići, Slađana i Replay, a osim nje, nastupili su i Fanny Pack by House of Flamingo, Željka Ru. i TAJGA & TUNDRA.

U današnjoj zagrebačkoj 20. Povorci ponosa LGBTQI zajednice sudjelovalo je oko 2.500 građana, a među sudionicima našli su se i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević te predsjednik SDP-a Peđa Grbin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...