TEŽAK UDARAC ZA MIRALEMA PJANIĆA: Reprezentativac BiH trenutno nije prioritet Juventusa...

Bh. reprezentativac je prije godinu dana stigao kao veliko pojačanje u Barcelonu iz Juventusa, ali imao je sezonu za zaborav.

  • Sport

  • 06. Jul. 2021  

  • 0

Čelnici Barcelone žele olakšati budžet za plate kako bi Lionel Messi potpisao novi ugovor zbog čega čak besplatno puštaju igrače da idu. No, Umtiti je iznenadio sve odlukom da odbije tu ponudu, dok je Pjanić razočaran kako se klub odnosi prema njemu.

Ipak, odmah su se pojavile špekulacije da bi se Pjanić mogao vratiti u Juventus i to besplatno, a navodno Stara dama mu je spremila trogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao osam miliona eura po sezoni.

No, ugledni novinar Fabrizio Romano objavio je da Juventus uopće nije počeo pregovore s Pjanićem i da je trenutno ovom klubu prioritet Manuel Locatelli.

Stara dama pregovara sa Sassuolom već neko vrijeme i žele dovesti Locatellija koji je oduševio svojim igrama na Evropskom prvenstvu.

Pored Juventusa Pjanić se povezuje prethodnih dana s Tottenhamom i Manchester Unitedom, a također pisalo se da bi bh. veznjaka u svoje redove mogli dovesti PSG i Inter.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...