POLITIČKI TRANSFER KOJI JE MNOGE IZNENADIO: Evo kako je nova članica NiP-a donedavno redovno ismijavala i vrijeđala Konakovića

Narodu i pravdi u Goraždu pristupila su dva zastupnika u Skupštini BPK Goražde, tri vijećnika u Gradskom vijeću, te ministrica unutrašnjih poslova BPK Goražde.

  • Mini market

  • 07. Jul. 2021  07. Jul. 2021

  • 3

Ovim pristupanjem će Narod i pravda u Skupštini BPK Goražde, gdje do sada nisu imali zastupnike, sada imati dvoje zastupnika - Editu Velić i Nijaza Musića, pohvalili su se iz te stranke.

Ministrica koja je od sada u redovima NiP-a je Nizama Rišljanin. Međutim, novopečena NiP-ovka, donedavno članica DF-a Edita Velić, posebno je zanimljiva. Radi se o osobi koja je poznato po stavu - o NiP-u sve najgore.

Tako je Velić do jučer Elmedina Konakovića oslovljavala nadimkom Kifla, koji je zaradio kad je kao skupštinski zastupnik u Kantonu Sarajevo usred sjednice jeo i dijelio kifle, a od danas ga zove predsjednikom.

U nastavku sve što trebate znati o političkim principima najnovije NiP-ove članice Edite Velić.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...