MORE JE PROVOD: Tri Ukrajinke zbog golotinje kažnjene sa po 450 eura u...

...Crnoj Gori.

  • Sex i grad

  • 09. Jul. 2021  09. Jul. 2021

  • 0

Odjeljenje budvanskog suda u Kotoru kaznilo je sa po 450 eura tri državljanke Ukrajine zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru, odnosno nagosti i fotografisanja na javnom mjestu, pišu podgoričke Vijesti.

Ukrajinke starosti od 19 d 21 godine privedene su juče, a na teret im je stavljeno to što su se na javnom mjestu ponašale bestidno.

Sve se dogodilo 8. jula u mjestu Škaljari na dijelu regionalnog puta Kotor - Trojica.

U presudi, u koju su Vijesti imale uvid, piše da su se one "skinule nage i pozirale na asfaltnom putu, praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...