PRVO SU SE SUDILI OKO ŠESTERO DJECE, A SAD SU OPET NA SUDU: Ovog puta teže je pogoditi razlog...

Angelina Jolie namjerava presjeći još jednu sponu koja ju veže s bivšim suprugom Bradom Pittom, odnosno prodaje svoj udio u vinariji cijelom poslovanju s vinima koji zajednički posjeduju.

  • Show

  • 09. Jul. 2021  09. Jul. 2021

  • 0

Nekada su se voljeli i predstavljali idilu, a sada se stalno vuku po sudovima.

Prvo zbog djece, a sada zbog - vina.

Angelina Jolie namjerava presjeći još jednu sponu koja ju veže s bivšim suprugom Bradom Pittom, odnosno prodaje svoj udio u vinariji cijelom poslovanju s vinima koji zajednički posjeduju.

Slavna je 46-godišnja glumica već zatražila od suda dozvolu da stavi svoj udio u prodaju, te uložila zahtjev u Los Angelesu da se ukloni privremena zabrana pristupa njihovoj imovini koja je uslijedila automatski kad je 2016. zatražila razvod. Angelina i Brad su i službeno postali razvedeni 2019. iako još uvijek nije finalizirana odluka o skrbništvu nad njihovo šestero djece.

Kako bilo, glumica sad želi prodati svoj dio Nouvel LLC-ja, kompanije smještene u Luksemburgu, a koja vodi poslove vezane uz vinograd Chateau Miraval koji je s Pittom kupila u Francuskoj 2011., a u kojem, prema dokumentima, bivši supružnici imaju jednak udio.

imageDiggzy/Jesal/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Jolie je naglasila kako ne želi biti "nevoljan i zanemaren poslovni partner" svog bivšeg supruga, no svejedno Brada ne može prisiliti da je isplati, stoji u sudskim spisima. Dosad su bivši supružnici imali "dugotrajne pregovore", no nisu se uspjeli dogovoriti, ali Angelina je sad našla kupca s treće strane, navodi njezin pravni tim, prenosi Jutarnji.hr.

Sudac tek treba odgovoriti na glumičin zahtjev za micanje automatske privremene zabrane pristupa imovini, ali njezin je žurni zahtjev već bio odbačen u lipnju. Obrazloženje je glasilo kako Jolie nije dokazala "neposrednu opasnost/nepopravljivo oštećenje ili neposredni gubitak/štetu za sporni posjed".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...