STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Tri osobe poginule u sudaru automobila i autobusa

Poginula su dva muškarca, 1960. i 1964. godište, i jedna žena, 1966. godište.

  • Hronika

  • 09. Jul. 2021  

  • 0

Tri osobe poginule su u teškom sudaru automobila i autobusa prevoznika "Lasta" u Smederevu, saznaje RTS.

Sudar "Lastinog" autobusa i automobila marke "Volkswagen Passat" dogodio se oko 7.15 u Ulici Crvene armije.

Kako je rečeno RTS u policiji, autobus je, iz još neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu traku i sudario se sa automobilom.

Poginula su dva muškarca, 1960. i 1964. godište, i jedna žena, 1966. godište. Svo troje nalazili su se u automobilu.

Petoro putnika autobusa je povrijeđeno, a kako se saznaje, zadobili su lakše povrede. Istraga će utvrditi uzrok nesreće.

Policija je u Smederevu uhapsila vozača Lastinog autobusa M. G. (60) osumnjičenog da je u Ulici Crvene armije izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su tri osobe poginule, prenosi RTS.

Sumnja se da je M. G. autobusom prešao u suprotnu traku i naletio na automobil "Volkswagen Passat" smederevskih registarskih oznaka, saopćila je Policijska uprava Smederevo.

Zbog sumnje da je izvršio teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Uz krivičnu prijavu, bit će priveden osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...