JADRANKA KOSOR U NEVJERICI: „Zanijemim nad podatkom da je 570 žena s područja Srebrenice umrlo..."

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor oglasila se na društvenim mrežama.

  • Društvo

  • 10. Jul. 2021  

  • 1

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor reagirala je na vijest o sve manjem broju žena koje će doživjeti da ukopaju svoje ubijene muževe i sinove u Srebrenici.

„Zanijemim nad podatkom da je 570 žena s područja Srebrenice umrlo do sada a nisu pronašle ni pokopale ostatke svojih muževa i sinova. Jer su u Srebrenici ubijali muškarce. I dječake. A mnoge majke koje još traže, stare su i bolesne. Tuga golema“, poručila je Kosor.

Podsjetimo, Udruženje "Pokret majki enklava Srebrenica i Žepa" do sada je prikupilo podatke o oko 570 žena koje su umrle, a da nisu našle svoje najmilije.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...