CRNOGORSKI PJEVAČ VRIJEĐAO KOSOR, SAD DIVLJA ZBOG MOSKVE: "Životinje antisrpske, ustaše"

“Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između CG i RH, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije CG u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto. I da neki bivši u RH nisu htjeli CG u EU. A koji to?”.

  • Regija

  • 23. Mar. 2024  23. Mar. 2024

  • 0

Crnogorski pjevač Vlado Georgiev oštro je napao srpski medij Danas jer su jučerašnji napad u Moskvi opisali kao pucnjavu. “Tko ih kupi, ruke mu otpale, sram vas bilo dok je svijeta i vijeka. Sram vas bilo životinje antisrpske, gorjeli u vlastitoj vatri. Ustaše obične, to ste. I kukavice. Jadovi prodani, bruke”, napisao je Georgiev, prenosi Dnevno.hr.

U ovom komentaru vidljivo je da dotični svako neslaganje s onim što smatra ispravnim narativom proziva ‘antisrpskim’ ili ‘ustaškim’, pri čemu je jasno kakvi su mu odnosi i prema Hrvatskoj.

Podsjetimo, riječ je o čovjeku koji je u rujnu prošle godine otvoreno napao Jadranku Kosor nakon što je ona na Twitteru objavila sljedeće: “Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između CG i RH, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije CG u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto. I da neki bivši u RH nisu htjeli CG u EU. A koji to?”.

Žestoko izvrijeđao Kosor

Georgiev se oglasio u komentarima. “Gospođo Kosor, vi ste jedno takvo ništa i molio bih vas da prestane se*ete po tviteru…jer baš se*ete, a baš ste nebitni…”, napisao joj je na što ga je Kosor optužila da će ga blokirati. No, on nije odustao.

“Zaključio bih ovo večer konstatacijom da je Jadranka Kosor jedna radioktivna ksenofobična budaletina, apsolutno nebitna i iz samo njoj poznatog razloga napala Jakova Milatovića i našu CG, prije toga nebrojeno puta Srbiju. Poruka za laku noć: umjesto da ćutite-vi se*ete. Ln”, napisao je.

Brojni pratitelji crnogorskog pjevača pitali su se je li iza računa na Twitteru uopće on i kako je moguće da vrijeđa jednu ženu na internetu. “To nije žena, to je ratni huškač i fašista, verikovana odavno Poyy”, napisao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...