"SB" NA LICU MJESTA: Učesnici Marša mira "Žepa – Potočari" stigli na odredište, pogledajte detalje...(FOTO)

U 14. Maršu mira "Žepa – Potočari", kako je ranije kazao vođa puta Ramo Čardaković, učestvuje oko 150 osoba. Broj učesnika je reduciran zbog epidemioloških mjera.

  • Vijesti

  • 10. Jul. 2021  10. Jul. 2021

  • 0

Učesnici Marša mira "Žepa – Potočari" koji su krenuli iz Žepe prema Potočarima kako bi maršem mira između dvije ratne "zaštićene zone" sačuvalo sjećanje na stradanja i prisustvovalo obilježavanju 26. godišnjice genocida 11. jula u Potočarima, stigli su na odredište, javlja fotoreporter "Slobodne Bosne".

U 14. Maršu mira "Žepa – Potočari", kako je ranije kazao vođa puta Ramo Čardaković, učestvovalo je oko 150 osoba. Broj učesnika je reduciran zbog epidemioloških mjera.

Učesnici Marša prije polaska odali su počast šehidima Žepe u Budučinom potoku, lokaciji na kojoj je početkom agresije Armija RBiH izvojevala jednu od velikih pobjeda.

Detalje sa Marša mira pogledajte u našoj fotogaleriji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...