MUNJEVITA AKCIJA MUP-A UNSKO-SANSKOG KANTONA: Uhapšeno deset osoba, kod njih pronađeni...

Nakon kriminalističke obrade uhapšeni će biti predati postupajućim tužiocima

  • Hronika

  • 10. Jul. 2021  

  • 0

U akciji Tužilaštva Unsko-sanskog kantona kodnog naziva “Tranansporter” pripadnici policije USK-a izvršili su pretres na pet lokacija u mjestu Prošići u Cazinu.

Uhapšeno je deset osoba koje se sumnjiče da su organizirale kriminalnu grupu radi činjenja krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tokom pretresa pronađeno je i oduzeto oružje, municija, eksplozivna naprava, veća količina novca i oko četiri kilograma kokaina, heroina, spida i marihuane.

Nakon kriminalističke obrade uhapšeni će biti predati postupajućim tužiocima, koji će nakon ispitivanja odlučiti o podnošenju prijedloga za određivanje mjere pritvora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...