NIJE DOBRODOŠAO SVUGDJE GDJE SU HRVATI: Išarali plakat Zoranu Milanoviću u BiH, pogledajte poruku

"Hvala predsjedniče", stoji na plakatu.

  • Vijesti

  • 13. Jul. 2021  

  • 2

Predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića dočekali su plakati dobrodošlice u Tomislavgradu na kojima mu se zahvaljuje na tome što je odlikovao pripadnike bojne Zrinski.

"Hvala predsjedniče", stoji na plakatu.

No jedan od plakata je neko - išarao, piše zagrebački Index.hr.

"Sram vas bilo. Kupio vas je za par odlikovanja", napisao je netko na jumbo plakatu.

Iz 1. Hrvatskog gardijskog zdruga negiraju da su oni postavili plakate

Inače, oglasili su se iz 1. Hrvatskog gardijskog zdruga, u čijem je sastavu bila i bojna Zrinski, i negirali da oni stoje iza plakata.

"Plakati koji su se pojavili na području općine Tomislavgrada, na kojem se nalazi grb, te pripadnici Bojne Zrinski i 1. HG Zdruga korišteni su bez znanja i odobrenja Udruge ratnih veterana 1.HG Zdruga. Ovim činom se grubo narušava ugled i čast pripadnika bojne Zrinski i 1.HG Zdruga.

alt

Udruga ratnih veterana 1. HG Zdruga ovim putem javno demantira bilo kakvu umiješanost u postavljanje navedenih plakata", napisali su na Facebooku iz 1. Hrvatskog gardijskog zdruga.

Podsjetimo, Milanović je u kolovozu prošle godine odlikovao i generale HVO-a, među kojima i Zlatana Miju Jelića, koji je u BiH optužen za ratne zločine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...