NEBOJŠA VUKANOVIĆ ZAPRIJETIO DENISU ŠULIĆU: "Ako zbog afere sam ne bude dao otkaz, pokrenut ću njegovu smjenu na idućoj sjednici NSRS"

Šulić je pokušao od svega da pilatovski opere ruke tako što je svom vozaču dao otkaz.

  • Politika

  • 13. Jul. 2021  13. Jul. 2021

  • 0

"Nažalost ponižavanje, urušavanje, gubljenje ugleda i autoriteta Narodne skupštine Republike Srpske, kao i svih drugih institucija Republike Srpske, ne prestaje već dobija na intezitetu. Još se nije stišala afera i skandal sa ekscentričnim Todorom Velikim i Obdarenim, koga je predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović bez konkursa zaposlio u Skupštinu, dogodio se novi veliki skandal", piše političar Nebojša Vukanović na svojoj internet stranici.

Vozač potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Denisa Šulića pretukao je i nanio teške tjelesne povrede mladiću u Gradišci, potom izvršio otmicu, strpao ga u gepek službenog vozila, a na kraju se opirao policiji i hapšenju.

Umjesto da javnosti pojasni šta se i kako dogodilo i kako je nasilnika odabrao za najbližeg saradnika i vozača bez konkursa, Šulić je pokušao od svega da pilatovski opere ruke tako što je svom vozaču dao otkaz. Ponudio sam Šuliću da da izjavu i da napravimo intervju, kako bi imao priliku da pojasni šta se dogodilo ali je on to odbio, jer očito nije imao hrabrosti da se suoči sa nezgodnim pitanjima.

Nažalost ovo nije jedini i izolovan slučaj jer je ranije vozač premijera Radovana Viškovića, dok je bio šef Kluba SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, pretukao i iz pištolja ranio sugrađanina u Milićima, te poslanika SNSD-a Mića Kraljevića, sada načelnika Vlasenice, koji je oteo odbornika u Skupštini opštine Vlasenica i svezanog prebacio u Srbiju kako ne bi glasao kad je SNSD izgubio većinu, a za krivično djelo od korumpiranih kadija nagrađen smiješnom novčanom kaznom.

Ako Šulić narednih dana ne podnese ostavku, na prvoj narednoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske pokrenuću inicijativu za smjenu Šulića sa mjesta potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske, jer je nije dostojan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...