URNEBESNO, IZ DALMACIJE: Parkirano vozilo u blizini plaže postalo hit na društvenim mrežama...

Nije dugo trebalo da se komentatori počnu šaliti na račun situacije.

  • Šareni svijet

  • 14. Jul. 2021  

  • 0

Ljetne vrućine znače i gužve u prometu, a time je i prolazak parkirnog mjesta u blizini plaža za mnoge postao problem. Ipak, čini se da se ljudi snalaze na razne načine, pa čak i ako to znači parkiranje na neočekivanim mjestima.

Jedan takav prizor nasmijao je pratitelje satirične Facebook stranice Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, na kojoj je objavljena fotografija iz Dalmacije koja prikazuje automobil parkiran na stepenicama.

"Parking pod kutem", piše u opisu.

Nije dugo trebalo da se komentatori počnu šaliti na račun situacije.

"Ovako manje troši", napisao je jedan korisnik.

"Prati navigaciju", "Fali ograda", "Molim kontakt autoškole", "Kako je krenilo, ovako ćemo se po Makarskoj parkirati", nizali su se komentari.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...