SUSRET HARISA SILAJDŽIĆA I SEMIRA EFENDIĆA: "Bosna je trajna preokupacija onih koji je vole"

"Razgovarali smo o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti borbe za državu Bosnu i Hercegovinu i njezinu izgradnju", kaže Efendić

  • Politika

  • 16. Jul. 2021  

  • 1

Novi lider Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) Semir Efendić susreo se s osnivačem i prvim predsjednikom te stranke Harisom Silajdžićem.

Prvi predsjednik i osnivač Stranke za Bosnu i Hercegovinu dr. Haris Silajdžić posjetio nas je u sjedištu stranke, objavio je Efendić na društvenim mrežama.

"Razgovarali smo o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti borbe za državu Bosnu i Hercegovinu i njezinu izgradnju. Od doktora Silajdžića zaista se može mnogo čuti i naučiti jer je bio direktni akter velikih historijskih događaja važnih za našu državu, od sticanja nezavisnosti države, prijema u UN, borbe za međunarodnu vojnu intervenciju, pa do Dejtonskog sporazuma i procesa obnove ratom porušene zemlje", napisao je Efendić.

On kaže i kako je Silajdžić svojim radom, trudom i zalaganjima na diplomatskom, ali i unutrašnjem planu pokazao da mu je Bosna i Hercegovina uvijek bila na prvom mjestu.

"Tako je bilo i ostalo do danas jer Bosna je trajna preokupacija onima koji je vole", zaključio je Efendić

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...