ATOMSKA PLAVUŠA: Pogledajte koje će nijanse kose dominirati ovog ljeta (VIDEO)

Traže se odgovori na pitanja kako se obojiti u sivo, kako privremeno preći u svijet plavuša, kako se tranformisati u plavušu, kako ću izgledati s plavom kosom…

  • Žena

  • 16. Jul. 2021  16. Jul. 2021

  • 0

Svijetom plavuša posljednjih mjeseci dominiraju nježni, topli tonovi, ali izgleda da dolazi vrijeme za smjelije odluke i nijanse. Nijansa koja će, prema stručnjacima za kosu, dominirati u ljeto 2021. godine, zove se atomska plavuša.

Plava boja kose će u svakom slučaju dominirati u ljetnjim mesecima, a dokaz za to je i porast pretraživanja koja se tiču plave boje, piše Zadovoljna.hr.

Traže se odgovori na pitanja kako se obojiti u sivo, kako privremeno preći u svijet plavuša, kako se tranformisati u plavušu, kako ću izgledati s plavom kosom…

Čini se da će se ovog ljeta  mnoge dame voditi činjenicom da se plavuše bolje zabavljaju, a ako i razmišljate o prelasku u svijet plavuša ili želite da osvježite svoju trenutnu boju, jedna od opcija može biti atomska plavuša.

Ova boja je svijetlija i smjelija nijansa plave za sve koji žele upečatljiv izgled. To je verzija platinaste plavuše, odnosno ton koji je jak, smio i moderan. Višedimenzionalna tehnika bojenja koja se koristi i proizvodi koji obezbjeđuju da kosa ostane u vrhunskom stanju čine pobjedničku formulu.

Dakle, ako odlučite preći u taj svijet, bitno je da svojoj kosi pružite kvalitetnu njegu.

Ako vas privlači ime atomska plavuša, onda je najbolje da pogledate video u nastavku kako biste stekli uvid u to o kakvoj je nijansi riječ.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...